Poziv za učešće

September 25, 2015 4:32 pm Comments: 0


Poziv za učešće u izradi programa rada Jevrejskog kulturnog centra u Doboju


Jevrejska opština u Doboju Vas poziva kao pojedinca, predstavnika organizacije ili institucije da se priključite izradi godišnjeg plana aktivnosti Jevrejskog kulturnog centra za 2015-2016 godinu.

Budite dio tima, predavač na temu od društvenog značaja, izvođač muzičkog ili teatralnog djela, recitator ili orator. Dobrodošle su inovativne i stručne osobe svih uzrasta, koje bi svojom pozitivnom energijom, idejama, prezentovanjem svojih diplomskih, magistarskih i doktorskih teza, svojih stručnih radova iz raznih naučnih oblasti, praktičnim znanjem i tehnološkim inovacijama, vještinama i talentom doprinijele aktivnostima za bolje i zdravije društvo kao i stvaranju boljeg socijalnog okruženja.

Pozivamo Vas da u prijateljskom okruženju u prostorijama Jevrejskog kulturnog centra u Doboju dio svog slobodnog vremena posvetite promociji nauke, kulture i umjetnosti, obrazovanja, znanja i posebnih vještina za koje smatrate da mogu biti od koristi široj društvenoj zajednici i jačanju društva u cjelini, ali i pomoći Vašem daljem ličnom i profesionalnom razvoju.
Jevrejski kulturni centar u Doboju raspolaže prostorom sa oko 40 mjesta, tehničkom opremom, scenskom binom i drugim sredstvima neophodnim za održavanje stručnih naučnih skupova, okruglih stolova, solističkih koncerata i obrazovnih radionica. Naš tim će Vam pomoći da javno predstavite Vaše ideje i pružiti svu stručnu i logističku pomoć oko organizacije javnog događaja.
Vaše prijedloge za učešće u godišnjem planu rada Jevrejskog kulturnog centra možete uputiti na adresu Kralja Aleksandra 33, 74000 Doboj, putem maila jodoboj1874@yahoo.com ili putem faxsa na broj 053/241-235.
Potrebno je da navedete u zahtjevu Vaše ime, adresu i lične podatke, koju temu ili performans želite javno prezentovati i u kojem godišnjem periodu. Poziv ostaje otvoren do zaprimanja dovoljnog broja prijedloga.

Radujemo se Vašem odazivu.

Comments are closed.

 

Benevolencija

Sigurnosna pravila Jevrejske opštine Doboj • Posjetitelji svoj dolazak moraju najaviti i dogovoriti s kancelarijiom Jevrejske opštine Doboj putem telefona 065/894-307 ili 066/781-221 ili putem e-maila jodoboj1874@yahoo.com • Pri ulasku obavezno je predočiti identifikacijski dokument (putovnica/pasoš, lična karta ili vozačka dozvola EU izdana od 1.1.2014 godine) • Ulazak u objekat zabranjen je posjetiteljima s torbama i naprtnjačama • Prilikom blagdana zabranjeno je unositi u singagogu elektronske uređaje (kamere, fotoaparate, mobilne telefone, itd.) • Posjetitelji ne mogu napuštati sinagogu do završetka službe. • Nenajavljenim posjetiteljima bit će onemogućen ulazak u objekat. • Jevrejska opština Doboj zadržava diskreciono pravo zabraniti ulazak u objekat osobama koje se ne pridržavaju sigurnosne procedure prilikom ulaska ukazane od strane službenih osoba Jevrejske opštine Doboj • Za više informacija kontaktirajte kancelariju Jevrejske opštine Doboj: jodoboj1874@yahoo.com
Večeras 09.03.2017. godine u 19:00 časova u jevrejskom kulturnom centru biće otvroena izložba “Sarajevska Hagada”. Radujemo se Vašem odazivu!!
Ukoliko ste profesor muzike i pružate časove djeci i omladincima kontaktirajte nas putem maila. Naš muzičko edukativni centar ima odlične uslove za održavanje individualnih časova, priprema za koncertne nastupe na pianinu i drugim instrumentima.
Preporučujemo da posjetite rubriku Linkovi i upoznate se sa dešavanjima u jevrejskim zajednicama u regionu i širom svijeta.
Jevrejskoj opštini u Doboju neophodna su donatorska sredstva za sanaciju krova na objektu sinagoge koji je znatno oštećen zbog vrmenskih neprilika u toku 2014. godine. Dobrovoljni prilozi pojedinaca i organizacija mogu se uplatiti na račun Jevrejske opštine u Doboju sa naznakom “Sanacija krova sinagoge u Doboju”. Informacije o žiro računu se nalaze u rubrici Donirajte. Zahvaljujemo na podršci!

Jevrejska opština i kulturni centar u Doboju

Usmjereni smo ka očuvanju jevrejske vjere, tradicije i identiteta na prostorima BiH i ka očuvanju i unapređivanju mira, kulturne i ekonomske saradnje među svim narodima u BiH. Naša vizija je promovisati dobre međuljudske i međuvjerske odnose, toleranciju i kompromis među narodima u BiH, te iskorijeniti rasne, vjereske, etničke i svaki drugi vid diskriminacije..

old document