Poziv za učešće u pripremi i realizaciji programa rada Jevrejskog kulturnog centra u Doboju u 2019. godini

December 29, 2018 6:12 pm Comments: 0

Jevrejska opština u Doboju Vas poziva kao pojedinca, predstavnika organizacije ili institucije da se priključite izradi godišnjeg plana aktivnosti Jevrejskog kulturnog centra za 2019 godinu.

Budite dio tima, predavač na temu od društvenog značaja, izvođač muzičkog ili teatralnog djela, recitator ili orator. Dobrodošle su inovativne i stručne osobe svih uzrasta, koje bi svojom pozitivnom energijom, idejama, prezentovanjem svojih diplomskih, magistarskih i doktorskih teza, svojih stručnih radova iz raznih naučnih oblasti, praktičnim znanjem i tehnološkim inovacijama, vještinama i talentom doprinijele aktivnostima za bolje i zdravije društvo kao i stvaranju boljeg socijalnog okruženja.

Pozivamo Vas da u prijateljskom okruženju u prostorijama Jevrejskog kulturnog centra u Doboju dio svog slobodnog vremena posvetite promociji nauke, kulture i umjetnosti, obrazovanja, znanja i posebnih vještina za koje smatrate da mogu biti od koristi široj društvenoj zajednici i jačanju društva u cjelini, ali i pomoći Vašem daljem ličnom i profesionalnom razvoju.
Jevrejski kulturni centar u Doboju raspolaže prostorom sa oko 40 mjesta, tehničkom opremom, scenskom binom i drugim sredstvima neophodnim za održavanje stručnih naučnih skupova, okruglih stolova, solističkih koncerata i obrazovnih radionica. Naš tim će Vam pomoći da javno predstavite Vaše ideje i pružiti svu stručnu i logističku pomoć oko organizacije javnog događaja.
Vaše prijedloge za učešće u godišnjem planu rada Jevrejskog kulturnog centra možete uputiti na adresu Kralja Aleksandra 33, 74000 Doboj, putem maila jodoboj1874@yahoo.com ili putem faxsa na broj 053/241-235.
Potrebno je da navedete u zahtjevu Vaše ime, adresu i lične podatke, koju temu ili performans želite javno prezentovati i u kojem godišnjem periodu. Poziv ostaje otvoren do zaprimanja dovoljnog broja prijedloga.

Comments are closed.

 
Sigurnosna pravila Jevrejske opštine Doboj • Posjetitelji svoj dolazak moraju najaviti i dogovoriti s kancelarijiom Jevrejske opštine Doboj putem telefona 065/894-307 ili 066/781-221 ili putem e-maila jodoboj1874@yahoo.com • Pri ulasku obavezno je predočiti identifikacijski dokument (putovnica/pasoš, lična karta ili vozačka dozvola EU izdana od 1.1.2014 godine) • Ulazak u objekat zabranjen je posjetiteljima s torbama i naprtnjačama • Prilikom blagdana zabranjeno je unositi u singagogu elektronske uređaje (kamere, fotoaparate, mobilne telefone, itd.) • Posjetitelji ne mogu napuštati sinagogu do završetka službe. • Nenajavljenim posjetiteljima bit će onemogućen ulazak u objekat. • Jevrejska opština Doboj zadržava diskreciono pravo zabraniti ulazak u objekat osobama koje se ne pridržavaju sigurnosne procedure prilikom ulaska ukazane od strane službenih osoba Jevrejske opštine Doboj • Za više informacija kontaktirajte kancelariju Jevrejske opštine Doboj: jodoboj1874@yahoo.com
Večeras 09.03.2017. godine u 19:00 časova u jevrejskom kulturnom centru biće otvroena izložba “Sarajevska Hagada”. Radujemo se Vašem odazivu!!
Ukoliko ste profesor muzike i pružate časove djeci i omladincima kontaktirajte nas putem maila. Naš muzičko edukativni centar ima odlične uslove za održavanje individualnih časova, priprema za koncertne nastupe na pianinu i drugim instrumentima.
Preporučujemo da posjetite rubriku Linkovi i upoznate se sa dešavanjima u jevrejskim zajednicama u regionu i širom svijeta.
Jevrejskoj opštini u Doboju neophodna su donatorska sredstva za sanaciju krova na objektu sinagoge koji je znatno oštećen zbog vrmenskih neprilika u toku 2014. godine. Dobrovoljni prilozi pojedinaca i organizacija mogu se uplatiti na račun Jevrejske opštine u Doboju sa naznakom “Sanacija krova sinagoge u Doboju”. Informacije o žiro računu se nalaze u rubrici Donirajte. Zahvaljujemo na podršci!

Jevrejska opština i kulturni centar u Doboju

Usmjereni smo ka očuvanju jevrejske vjere, tradicije i identiteta na prostorima BiH i ka očuvanju i unapređivanju mira, kulturne i ekonomske saradnje među svim narodima u BiH. Naša vizija je promovisati dobre međuljudske i međuvjerske odnose, toleranciju i kompromis među narodima u BiH, te iskorijeniti rasne, vjereske, etničke i svaki drugi vid diskriminacije..

old document