Obavještenje za posjetioce Jevrejskog kulturnog centra sa sinagogom “Bet Šalom” u Doboju

August 6, 2018 9:52 pm Comments: 0

slika radovi

Zbog vanjskih sanacionih radova Jevrejski kulturni centar sa sinagogom “Bet Šalom” u Doboju biće do daljnega zatvoren za posjetioce, organizovane ekskurzije i turističke posjete. Takođe, sve društvene i kulturne aktivnosti se obustavljaju do kraja završetka radova na objektu.

Ponovno otvaranje centra i pokretanje redovnih aktivnosti zavisiti će dobrim djelom o prilivu donatorskih sredstava, individualnih sponzorstava i dobrovoljnih priloga građana, a u cilju izvođenja neophodnih sanacionih radova na objektu.  Posebni i izuzetni upiti, molbe i zahtjevi od strane građana ili drugih organizacija i institucija prema Jevrejskoj opštini Doboj mogu se zaprimiti putem maila jodoboj1874@yahoo.com

Svi koji žele uplatiti dobrovoljni prilog mogu to učiniti putem bankovne uplate na žiro račun Jevrejske opštine Doboj.

Sve informacije nalaze se u sekciji Doniraj na ovom web sajtu ili

putem ovog linka: http://sinagogadoboj.org/bhs/?page_id=381

Comments are closed.

 
Sigurnosna pravila Jevrejske opštine Doboj • Posjetitelji svoj dolazak moraju najaviti i dogovoriti s kancelarijiom Jevrejske opštine Doboj putem telefona 065/894-307 ili 066/781-221 ili putem e-maila jodoboj1874@yahoo.com • Pri ulasku obavezno je predočiti identifikacijski dokument (putovnica/pasoš, lična karta ili vozačka dozvola EU izdana od 1.1.2014 godine) • Ulazak u objekat zabranjen je posjetiteljima s torbama i naprtnjačama • Prilikom blagdana zabranjeno je unositi u singagogu elektronske uređaje (kamere, fotoaparate, mobilne telefone, itd.) • Posjetitelji ne mogu napuštati sinagogu do završetka službe. • Nenajavljenim posjetiteljima bit će onemogućen ulazak u objekat. • Jevrejska opština Doboj zadržava diskreciono pravo zabraniti ulazak u objekat osobama koje se ne pridržavaju sigurnosne procedure prilikom ulaska ukazane od strane službenih osoba Jevrejske opštine Doboj • Za više informacija kontaktirajte kancelariju Jevrejske opštine Doboj: jodoboj1874@yahoo.com
Večeras 09.03.2017. godine u 19:00 časova u jevrejskom kulturnom centru biće otvroena izložba “Sarajevska Hagada”. Radujemo se Vašem odazivu!!
Ukoliko ste profesor muzike i pružate časove djeci i omladincima kontaktirajte nas putem maila. Naš muzičko edukativni centar ima odlične uslove za održavanje individualnih časova, priprema za koncertne nastupe na pianinu i drugim instrumentima.
Preporučujemo da posjetite rubriku Linkovi i upoznate se sa dešavanjima u jevrejskim zajednicama u regionu i širom svijeta.
Jevrejskoj opštini u Doboju neophodna su donatorska sredstva za sanaciju krova na objektu sinagoge koji je znatno oštećen zbog vrmenskih neprilika u toku 2014. godine. Dobrovoljni prilozi pojedinaca i organizacija mogu se uplatiti na račun Jevrejske opštine u Doboju sa naznakom “Sanacija krova sinagoge u Doboju”. Informacije o žiro računu se nalaze u rubrici Donirajte. Zahvaljujemo na podršci!

Jevrejska opština i kulturni centar u Doboju

Usmjereni smo ka očuvanju jevrejske vjere, tradicije i identiteta na prostorima BiH i ka očuvanju i unapređivanju mira, kulturne i ekonomske saradnje među svim narodima u BiH. Naša vizija je promovisati dobre međuljudske i međuvjerske odnose, toleranciju i kompromis među narodima u BiH, te iskorijeniti rasne, vjereske, etničke i svaki drugi vid diskriminacije..

old document